El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

19 de març 2009

El món de la innovació a la 10ª Mostra Sant Cugat Actiu

Logo de la MostraLa 10ª edició de la Mostra Sant Cugat Actiu, sota el lema Ara més a prop, ara més que mai! tindrà lloc els propers dies 8, 9 i 10 de maig amb important presència del món de la innovació.

La Mostra Sant Cugat Actiu és la millor oportunitat per totes les activitats professionals i empresarials per projectar-se davant el gran públic del nostre entorn. Es tracta d’un cap de setmana en què desenes de milers de ciutadans coneixeran millor quina és la realitat del seu entorn des del punt de vista empresarial, tecnològic, comercial i cultural. Una mostra diferent en la que la forta participació de les empreses ajudarà a posicionar el conjunt de la nostra economia en una situació millor per afrontar els reptes presents i futurs.

Composada per diversos espais temàtics disposats estratègicament, més a prop que mai de la ciutadania, es dibuixaran itineraris pels quals es plantegen activitats de tota mena. Cadascun d’aquests espais es configura amb el seu propi programa i la pròpia capacitat d’atracció i de generació de sinergies entre els expositors, prenent el rol de fires semi sectorials.

A l’espai més important del municipi, la rodalia del Monestir, es configura una gran trobada d’empreses grans i petites, innovadores, tecnològiques o de serveis, a tocar de les universitats i del corner dedicat a l’ocupació. Es transmetrà així la íntima relació entre Sant Cugat amb el món de l’avantguarda i la innovació. És l’espai dedicat a Innovació, Empresa i Ocupació. Us convidem a formar-ne part.

Innovació, Empresa i Ocupació
Plaça Octavià

La Ciutat de l’Esport
Rambla del Celler

Ensenyament Superior i Universitats
Plaça Augusta

Fira de l‘Automoció
Rambla del Celler

Serveis a les persones
Rambla Jaume Sàbat

Sant Cugat Jove!
Plaça Lluís Millet

Mostra Gastronòmica
Plaça del Rei

Fira d’Artesans
Plaça de Can Quitèria

Fira de brocanters. Mercantic
Plaça de Barcelona

Els jardins de Sant Cugat
Avda. Cerdanyola

Activitats per a tota la família
C/ Valldoreix i Plaça Dr. Galtés

Ciutat de la Cultura, la Moda i el Comerç
Plaça de Pere San i C/ Major

Ajuntament. Jornades de portes obertes
Plaça de la Vila

Dia d’Europa
Claustre del Monestir

Activitats musicals, artístiques i culturals i Espais infantils
Quatre Cantons i Altres ubicacions diverses


Més info:
www.santcugat.cat/scactiu
scactiu@santcugat.cat
Ajuntament de Sant Cugat 93 565 70 00

Oficina d’atenció a l’expositor:
Palmira Cabañero
palmira@palmiracabanero.com
647 602 310