El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

24 de març 2009

Fibra Òptica a la Llar: Xarxes FTTH des de la perspectiva municipal

Imatge del cartell de la JornadaEl proper dimecres, 1 d’abril durant tot el matí tindrà lloc a la sala Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès una jornada sobre Fibra Òptica a la Llar.

La jornada titulada "Xarxes FTTH des de la perspectiva municipal", està enfocada, principalment a alcaldes i regidors així com enginyers municipals tot i que també queda oberta a les empreses privades.

L’ objectiu és explicar les tecnologies d'accés de Fibra Òptica a la Llar (FTTH) enfocades des del punt de vista municipal, per tal de presentar les possibilitats d'aquesta tecnologia enfront dels nous desplegaments de xarxes de nova generació.

L’obertura anirà a càrrec del Regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació de l’Ajuntament de Sant Cugat, sr. Jordi Puigneró.

Les intervencions dels diferents ponents intentaran donar resposta als dubtes que encara ofereixen les sigles FTTH en el món municipal. Es parlarà dels diferents models d’actuació per part de l’administració pública, d’aspectes normatius, així com de les aplicacions tot passant per tecnologies de xarxa i els models d'explotació.

La jornada clourà amb la presència d'Andorra Telecom que exposarà les experiències de l’operador andorrà sobre el desplegament de la seva xarxa FTTH.

L’empresa organitzadora és APFUTURA i hi participen amb les seves ponències, Aggaros, Andorra Telecom, Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicacions, Fundació I2Cat, Localret, TFO amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Per assistir cal sol·licitar-ho a info@apfutura.net o bé al telèfon 934.246.885