El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

01 de juny 2009

Pla Local d’Innovació 2009-2012

El passat dilluns, el Ple Municipal va aprovar per unanimitat un pla local d’acció en matèria d’innovació, amb projectes que desenvoluparà l’Ajuntament en els propers exercicis. S’haurà d’impulsar des de els organismes públics amb diferents agents (empreses, universitats, associacions, ...) de la ciutat, i el seu paper com a node i soci en projectes pilot a les xarxes socials i empresarials locals i europees.

Peces d'un joc de taula al voltant d'una bombeta

El Pla Local d’Innovació 2009-2012, hereu del Pla Director de la Societat de la Informació 2000 i del Pla Connecta’t a Sant Cugat 2004-2007, ajudarà a posar en valor la iniciativa de l’Ajuntament en aquest terreny així com l’alt capital humà, intel•lectual i econòmic de la ciutat, reforçar el sòlid i ferm compromís de l’Ajuntament per esdevenir una ecoCiutat preparada per la societat del coneixement i la comunicació i proposar una sèrie de línees d’actuació amb una orientació fonamentalment pràctica i d’aplicació al territori.

Aquest pla, s’ha elaborat amb aportacions recollides a través dels tallers de debat presencials, els Fòrums ecoCiutat i ticCiutat, i al blog.

Alguns dels projectes que s’han materialitzat a través d’aquest Pla són el canal YouTube Sant Cugat, el projecte per connectar amb fibra òptica tots els equipaments municipals o oferir internet a través de tecnologia wi-fi als edificis municipals.