El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

19 de maig 2009

Tots hem de liderar el canvi

Si encara no ho hem fet, tots hauríem de començar a pensar en el futur i identificar els problemes que tindrem si no canviem els models demogràfics, econòmics i tecnològics. Poques persones relacionen la demografia amb el medi ambient, la economia, la tecnologia o la immigració i, malgrat tot, estan estretament connectades.

No podem deixar la responsabilitat únicament en mans dels polítics perquè ells han de resoldre els problemes de cada dia. Els professionals hem de prendre la iniciativa i oferir les solucions, amb la tecnologia com a arma que ens permet connectar grups de treball per tot el mon, difondre els missatges, i compartir idees.

Tots hem de liderar el canvi

Aquest és l’esperit del Pla Local d’Innovació de Sant Cugat, impulsat per l’àrea de Societat de la Informació de l ’Institut de Gestió Estratègica. S’han definit les línees d’acció en matèria d’innovació tecnològica per als pròxims anys, conjuntament amb professionals, empreses, emprenedors/es i professors universitaris vinculats a la nostra ciutat.

El nostre objectiu: convertir Sant Cugat en l’eco-ciutat del coneixement de Catalunya.

“The Survival of the planet depends on our ability to analyse and change our
demographic, economic and technological models”
Simon Dolan, Director of the Institute for Labour Studies and Professor in the Department of Human Resource Management at ESADE.