El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

05 de maig 2009

Sant Cugat Actiu: 8, 9 i 10 de maig

La Mostra Sant Cugat Actiu és la millor oportunitat per totes les activitats professionals i empresarials per projectar-se davant el gran públic de l'entorn de Sant Cugat del Vallès.
Sant Cugat Actiu: 8, 9 i 10 de maig
La integració de la Mostra en el municipi reforça també la íntima relació entre Sant Cugat amb el món de l'art i la cultura. Serà en aquest sentit una mostra diferent, que oferirà als visitants una oferta integradora en la qual el patrimoni històric i cultural de Sant Cugat pot esdevenir també un pol d'atracció i contribuir a l'originalitat d'aquest nou enfoc. Tot això afavorirà situar Sant Cugat en un posicionament avantguardista i innovador, més enllà de la visió localista.

Es planteja una Mostra integrada en el nucli urbà composada per un seguit d'espais especialitzats disposats estratègicament que configuren una sèrie d'itineraris pel casc urbà. Aquests espais especialitzats per sectors econòmics o àrees temàtiques estan orientats als expositors, on s'hi ubicaran en stands.

Paral.lelament es desenvoluparà un programa d'activitats de caràcter lúdic distribuïdes al llarg de l'itinerari de la Mostra que afavorira l'atracció i circulació de visitants en l'àmbit de la Mostra.

Podeu trobar tota la programació i informació relacionada amb Mostra a la seva web corporativa