El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

19 de gener 2009

Pla d’ACC1Ó 2009-2013

"4 eixos, 12 línies, 30 estratègies, 85 iniciatives", aquest va ser el lema sota el qual es va presentar a l'octubre del 2008 el Pla estratègic d'ACC1Ó.

Pels que no estiguin al cas, recordem que ACC1Ó és l'agència de suport i ajut a la innovació per a les empreses creada al març del 2008 pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Algunes de les 85 iniciatives compreses al Pla són: Portal ‘Empresa en ACC1Ó´, Web ‘ACC1Ó al món´, Web ‘Invest in Catalonia´, Servei d’informació i orientació de proximitat, Servei d’autodiagnosi web, Programa d’implantació estratègica, Innoempresa, Mercat de talent, Cupons tecnològics, Servei d'iniciació a la innovació, Assessorament tecnològic especialitzat, Desenvolupament de la Xarxa Tecnològica de Catalunya, Servei de transferència tecnològica internacional, Programa nuclis d’innovació, Servei d'estructuració i suport a grans projectes d'R+D, Trobada de Xarxes de transferència de coneixement, L'Anella: comunitats de coneixement o el Servei d'accés a xarxes tecnològiques internacionals.

En el marc d'aquest Pla, ja s'han posat en marxa alguns dels serveis contemplats entre les 85 iniciatives. Aquest és el cas del Servei d'Autodiagnosi. Hem provat aquest servei i —de moment— a banda d'un formulari que recull les nostres dades (però no el NIF o el CIF), no n'hem sabut res més. La veritat és que esperava una mica més d'un servei d'innovació, en un mitjà que permet molt més i que ha de servir com a "instrument de millora a la prestació de serveis i el suport estratègic a l'empresa catalana". Un simple missatge automàtic de correu electrònic hagués estat un detall, automàtic, però detall.

No s'amoïnin, tan aviat com tinguem més novetats sobre el servei els anirem informant.



1 comentaris:

Ferran Alvarez ha dit...

Actualització 30 de gener: hem rebut un email amb un formulari que hem d'omplir i retornar. Amb les nostres respostes es confeccionarà l'informe de conclusions.