El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

06 de febrer 2009

DLNA: camí d'un veritable centre multimèdia






DLNA
és l'acrònim de Digital Living Network Alliance, un estàndard de comunicacions sense fils via Wi-Fi.


DLNA ha estat creat per un grup de més de 200 marques d'electrònica de consum, informàtica i comunicacions mòbils de cara a disposar d'un sistema comú que permeti connectar tots els seus dispositius de manera fàcil i automàtica disposant, únicament, d'un encaminador (router) sense fils. Per exemple, podríem veure al nostre aparell de TV les fotos emmagatzemades a l'ordinador sense necessitar de copiar-les prèviament a cap disc o suport d’emmagatzematge. El mateix podríem fer amb dispositius mòbils, sent possible veure a la TV les fotos d'una càmera o d'un telèfon mòbil que suportin DLNA sense necessitat de copiar-les enlloc o connectar un cable a la TV.

Aquest estàndard va ser creat al 2003 i a l'actualitat ja n'hi han més de 900 productes al mercat que tenen la certificació DLNA. Es tracta, sense dubte, d'un pas important de cara a poder disposar a casa d'un veritable centre multimèdia.

Podeu llegir més sobre DLNA a: www.dlna.org