El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

02 de febrer 2009

In the air: innovació tecnològica i medi ambient

El projecte intheair.es té com a objectiu fer visibles els agents microscòpics (gasos, partícules, pol·len, etc.) que afecten a la qualitat de l'aire a Madrid per investigar com actuen, reaccionen i interaccionen amb la resta de la ciutat.

El projecte, desenvolupat en el marc del taller de Visualizar'08, consta de dues parts complementàries. Primer, un model web dinàmic que interpola i relaciona conjunts de dades diferents en una simulació 3D. En segon lloc, un prototip físic titulat "façana difusa" que serveix com a indicador massiu dels components de l'aire a través d'un núvol que canvia. Els colors i els ritmes d'esprai dels núvols emesos per una sèrie de difusors de vapor d'aigua emulen els nivells d'uns quants components aeris químics (p. ex. monòxid de nitrògens, diòxid de carboni, metà, diòxid de sofre, diòxid de nitrògens, monòxid de clor i carboni) que són mesurats per una estació de sensors de qualitat de l'aire.

En aquest vídeo es pot veure un resum del projecte:




Podeu trobar més informació a: http://intheair.es/