El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

09 de desembre 2008

Brown: "inversió en tecnologia i medi ambient per reactivar l'economia".

El primer ministre britànic, Gordon Brown, es va mostrar ahir partidari d'inversions en tecnologia i medi ambient per fer front a la crisi i reactivar l'economia.

Brown, que es va reunir amb el president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, i el president francès i de torn de la UE, Nicolas Sarkozy, a més de destacats empresaris, va assenyalar en roda de premsa que els Estats membres coincideixen que l'objectiu és construir "una Europa digital, de baixes emissions i respectuosa amb el medi ambient". L'aposta del primer ministre britànic, doncs, és una "Europa ecològica", basada en la reorientació energètica cap a un model que rebaixi el consum de carboni i estimuli la digitalització i la formació. "Aquests seran els punts en què haurem de fixar-nos en els propers mesos per sortir de la crisi", va dir Brown.

Veure l’article sencer a avui.cat