El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

18 de desembre 2008

Fiasco Awards 2009

Tal i com s’ha comentat en altres posts, els dies 3 i 5 de desembre es van a celebrar a Sant Cugat els tallers ecoCiutat i ticCiutat, dins del Pla Local d’Innovació de Sant Cugat.

Als tallers van a assistir diverses personalitats representatives de la societat de Sant Cugat, entre els quals es trobava un dels fundadors dels Fiasco Awards.





Aquests premis es dediquen a valorar els millors projectes dins de l’àmbit de les TIC que hagin estat un fracàs, un “fiasco”, amb la finalitat de potenciar l’esperit crític, una actitud positiva i gens derrotista dels fracassos i, d’aquesta manera, fomentar i animar a la gent, als emprenedors, a seguir endavant, ja que com ells mateixos diuen a la seva web, el fracàs es part de l’èxit, no per això hem de desil•lusionar-nos i desistir.

D’altra banda, i com altre dels objectius fonamentals dels premis, es pretén mantenir viu l’esperit crític dins del sector de les TIC, així com compartir les vivències amb l’objectiu d’aprendre dels nostres errors.

Les candidatures són obertes, qualsevol pot proposar-ne , tant si has tingut un fiasco com si coneixes algú que l’hagi tingut. Són obertes des del 15 de Novembre del 2008 fins al 15 de Gener del 2009. Les votacions es realitzaran de l’1 al 26 de febrer del 2009 per donar pas a la festa de lliurament de premis el mateix dia 26 de febrer.

Per a més informació pots consultar
la web dels Fiasco Awards.



1 comentaris:

Ferran Alvarez ha dit...

Totalment d'acord: el procés creatiu i d’innovació no és lliure de traumes i, de manera freqüent, grans èxits d’ara van ser primer grans fracassos... és per molts conegut el cas de Post-it de 3M però no hem d’oblidar que abans de l’iPod o l’iPhone va haver-hi un Apple Newton o que Edison va haver ‘fracassar’ més de 2000 cops abans de donar amb el filament que va funcionar a la bombeta de llum.

Potser algunes empreses i administracions haurien d’aprendre una mica del mètode científic on la prova i l’error són part fonamental de la seva metodologia. Assolir el risc i la possibilitat d’equivocar-se és, com va dir en Henry Ford, “tenir la oportunitat de començar de nou de forma intel·ligent”.