El teu navegador no admet frames <a href='http://www.blogger.com/home'>Accedir a la pàgina pricipal de Blogger</a>
Menú Accessible del Bloc Començament del primer article Suscripció al butlletí Arxiu del Bloc per ordre de data Índex de categories Qui som? Els resposables del Bloc Sobre accessibilitat, dreceres i opcions del Bloc

19 de desembre 2008

Tweetminster: tecnologia, ciutadans i política

Que tecnologia i política van lligats de la mà és un fet que ningú posa en dubte. Ja no es tracta només del seguiment o de l'opinió sinó també de les eines que, per exemple, Internet posa a l'abast de ciutadans i polítics. (Sí, de moment m'estimo més tractar-los com a espècies o grups d'usuaris diferents).

Segur que han sentit a parlar de com Obama ha sabut aprofitar els nous canals digitals per recaptar fons econòmics i per difondre el seu missatge, o de com els blocs s'estan convertint cada vegada més en líders d'opinió molt tinguts en compte pels partits polítics.

Però caldria que això no fos 'notícia' només en períodes electorals sinó durant tota la legislatura o mandat d'un govern.

Això és el que fa tweetminster, un servei públic que aprofita la popularitat de Twitter per fer més fàcil el diàleg entre els ciutadans i els membres del Parlament Britànic. Tweetminster intenta atreure a ciutadans i a polítics per fomentar la participació i les converses directes i obertes, tot plegat per acabar tenint més transparència i millor comunicació entre els votants i els seus representats electes.

Podeu llegir més sobre Tweetminster a:
http://twitter.com/tweetminster
http://www.tweetminster.co.uk